Rreth Nesh

Rreth Nesh
Në EcoZ, ne besojmë se nxitja e një kulture të qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore është jetike për mirëqenien e komuniteteve tona.

Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur një ekip të larmishëm shkencëtarësh mjedisorë, inxhinierësh, edukatorësh, vullnetarësh, aktivistësh dhe filozofësh të cilët janë të përkushtuar për të mbrojtur ekosistemin tonë të çmuar.

Në EcoZ, ne besojmë se nxitja e një kulture të qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore është jetike për mirëqenien e komuniteteve tona.

Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur një ekip të larmishëm shkencëtarësh mjedisorë, inxhinierësh, edukatorësh, vullnetarësh, aktivistësh dhe filozofësh të cilët janë të përkushtuar për të mbrojtur ekosistemin tonë të çmuar.

Nëpërmjet përpjekjeve tona kolektive, ne përpiqemi të rrisim ndërgjegjësimin për çështjet mjedisore, të zbatojmë zgjidhje inovative dhe të mbrojmë ndryshimet e politikave që kanë prioritet mirëqenien e njerëzve dhe planetit. Puna jonë shtrihet përtej kufijve dhe brezave, pasi synojmë të krijojmë një ndikim të qëndrueshëm për brezat e ardhshëm.

Bashkohuni me ne në këtë udhëtim transformues drejt një të ardhmeje më të gjelbër dhe më të sigurt. Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim dhe të formojmë një botë të qëndrueshme nga e cila përfitojmë të gjithë ne.

Misioni Ynë

Misioni i EcoZ është të avokojë për një mjedis më të mirë për popullin e Kosovës. Ne jemi të përkushtuar në promovimin e praktikave të qëndrueshme mjedisore dhe integrimin e mbrojtjes së mjedisit në të gjitha institucionet në Kosovë.

Qëllimi ynë është të mbrojmë dhe kujdesemi për mjedisin, duke e bërë atë prioritet për brezat aktualë dhe të ardhshëm. Përmes ngritjes së vetëdijes, zgjidhjeve inovative dhe avokimit të politikave, ne synojmë të krijojmë një ndikim të qëndrueshëm dhe të ndërtojmë një të ardhme më të gjelbër, më të sigurt për Kosovën dhe më gjerë.

4,500,000
tonelata letre që kemi ricikluar
85%
nga 500 Fortune që kemi shërbyer
14
qytete nga kemi ricikluar materiale (përfshirë Mitrovicën!)