Duaje dhe Ruaje mjedisin

Nuk ka planet B!
Koha për të shpëtuar tokën

Në EcoZ, ne besojmë se nxitja e një kulture të qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore është jetike për mirëqenien e komuniteteve tona.

Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur një ekip të larmishëm shkencëtarësh mjedisorë, inxhinierësh, edukatorësh, vullnetarësh, aktivistësh dhe filozofësh të cilët janë të përkushtuar për të mbrojtur ekosistemin tonë të çmuar.
about-us-illustration
e ardhmja është tërësisht e gjelbër

EcoZ (Zona Rinore Ekologjike dhe e Sigurisë) është organizatë bazë që punon pa u lodhur për të krijuar një mjedis më të mirë për popullin e Kosovës.

Misioni ynë është të mbrojmë praktikat e qëndrueshme mjedisore dhe të sigurojmë që mbrojtja e mjedisit të bëhet pjesë integrale e çdo institucioni në Kosovë.

Projektet Tona

Mezi presim të dëgjojmë për ju

Na kontaktoni hand waving